Comunicat CSI-F

csif_consellEn relació als diversos articles publicats a la premsa i a les xarxes socials, sobre la inclusió d’un membre del Comitè d’Empresa al Consell d’administració de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, des del Csi-f us informem de les següents qüestions:

El resultat d’aquesta votació va ser, que NO hi hagués cap representant sindical dins d’aquest consell. Essent el resultat, d’un 74% en contra d’estar-hi dins, i un 26% a favor.

Csi-f vam expressar la nostra intenció de votar-hi en contra, des que es va presentar aquesta moció per primera vegada.

– Que els motius de la negativa, per part nostra a formar-ne part va ser, perquè el membre que s’inclogués dins del consell d’administració, ha de fer-ho de manera unipersonal, comprometent-se a:      

1.- Vetllar pels interessos de l’empresa, coincideixin o no, amb els interessos dels treballadors.

2.- Jurar confidencialitat de tots els temes parlats a les reunions del consell, no podent usar-los a benefici del Comitè d’Empresa per estar sota la influencia del secret.

3.- Fer front amb el patrimoni personal, en cas d’adversitat en qualsevol assumpte relacionat amb el Consell d’Administració.

4.- Ser responsable jurídicament.

 Així doncs pel conflicte d’interessos que es genera, vam decidir votar NO, a que existeixi un membre del Comitè d’Empresa al Consell d’Administració de l’Hospital.

Delegats del CSI-F del Comitè d’Empresa de l’HUSJR

 

Etiquetes: , ,